Guru před 3 týdny

Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans 2

Naši oblíbení hrdinové jsou zpět pro další kolo nesčetných rvaček a tun banánů!

Po úspěchu Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans jsou Trinity Team, Buddy Productions a ININ Games zpět s novou hrou věnovanou všem fanouškům mytické filmové dvojice.

Vydejte se na zbrusu nové dobrodružství

Bud & Terence, ve kterém bude další nešťastný padouch řádně poražen. Zůstat věrný spaghetti westernu, nikdy nekončícímu zdroji inspirace, a klasickému postrannímu rolování beat 'em up mechaniky první hry, Slaps, and Beans 2 obsahuje zemětřesné facky a létající kopy, ale jako součást vylepšený bojový systém s mnohem větší hloubkou. Hru si můžete užít sólo nebo v místní kooperaci a hratelnost je dále vylepšena různými minihrami vetkanými do příběhu pro osvěžující zvrat. Díky svým věrným postavám a soubojům, hudbě od původních filmových skladatelů Olivera Onions a dokonce i hlasovému dabingu, Slaps a Beans 2 rozbuší srdce fanoušků po celém světě.

Bud a Terence

Ztroskotaní v Africe, zachraňují vesnici před násilníky a snaží se pomocí místní banánové bárky najít cestu domů. Ale samozřejmě by to nebylo dobrodružství Buda a Terence, kdyby vše šlo podle plánu. Ocitnete se na cestě kolem zeměkoule, budete hrát jako tajný policista v Miami, ponoříte se do podzemního sázkařského kroužku v přestrojení za gamblera a po cestě budete bojovat s gangstery, ninji, vojáky a dalšími. A nějak se zdá, že vše souvisí s banány!

video

Kingdom Come: Deliverance

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Dragon's Dogma 2 - Action Trailer

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Sniper Elite 5

admin
Guru
před 2 týdny
video

A Plague Tale: Requiem

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Lies of P

admin
Guru
před 1 měsícem