Guru před 2 týdny

EA Sports PGA Tour

EA Sports PGA Tour je slavná golfová série od EA Sports, která se po osmi letech vrací.

Aspekty hry

  1. Prezentace a autentičnost: EA Sports PGA Tour se snaží vytvořit autentický zážitek z golfového turnaje. Prezentace je pečlivě zpracovaná, včetně log a atmosféry jednotlivých soutěží a turnajů. Grafické provedení golfových klubů a hřišť je také vynikající, ačkoli některé opakující se záběry a komentáře mohou chybět.
  2. Hratelnost a taktika: EA Sports PGA Tour nabízí dostatek taktických možností. Každé hřiště se hraje jinak, a hráči musí brát v úvahu terénní vlastnosti, rychlost greenů, vítr a další faktory. Experimentování s různými strategiemi je zábavné a důležité pro úspěch.
  3. Chybějící funkce: Hra nemá možnost sledovat odpaly skrze televizní kameru, což může některým hráčům chybět. Také opakující se komentáře mohou být rušivé, zejména při dlouhých turnajích.


Celkově lze říci, že EA Sports PGA Tour je návratem ve velkém stylu, ačkoli má své výhrady. Pokud jste fanoušci golfu, určitě si tuto hru užijeteHra je dostupná na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series S | X1.

Pokud máte rádi golfovou hru, EA Sports PGA Tour je pro vás zajímavou volbou. Zúčastněte se nejlepších turnajů PGA TOUR a bojujte o FedExCup.

video

M 41B Brazil

admin
Guru
před 3 týdny
video

Panhard EBR 105

admin
Guru
před 4 týdny
video

GTA VI Trailer

admin
Guru
před 1 měsícem
video

PlayStation Ovladač médií

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Dragon's Dogma 2 - Action Trailer

admin
Guru
před 1 měsícem