Guru před 4 týdny

RoboCop: Rogue City

Ve hře RoboCop: Rogue City se stanete napůl lidským a napůl robotickým policejním hrdinou, který se pokouší vnést spravedlnost a pořádek do nebezpečných ulic starého Detroitu..

Popis

Legendární kybernetický policista RoboCop s vytříbeným smyslem pro spravedlnost se vrací do nebezpečných ulic Detroitu, aby město ochránil před novou hrozbou. Ve hře se stanete superpolicistou - zčásti strojem a zčásti člověkem, který využívá svou spolehlivou zbraň a unikátní schopnosti pro boj se zločinci. Těšit se můžete na třaskavé dobrodružství z pohledu první osoby, ve kterém se každé vaše rozhodnutí přímo promítne do dalšího vývoje děje. Ve hře se navíc setkáte i se známými postavami a lokacemi z filmové verze RoboCopa.

Originální příběh

V Detroitu došlo k sérii zločinů a veřejný pořádek ohrožuje zcela nový nepřítel. V této situaci je třeba povolat neohroženého RoboCopa, aby se vydal po stopách jednoho pochybného projektu a vyčistil přitom město od zločinu. Děj hry se odehrává mezi filmy RoboCop 2 a 3.

Nejefektivnější policista

Při boji se zločinci se můžete spolehnout na mocnou pistoli Auto-9 nebo jiný kousek z arzenálu čítajícího 20 zbraní. Efektivitu RoboCopa potom zvyšují i unikátní schopnosti, kterými disponuje, například skenování nebo zpomalení okolního pohybu.

Interakce s okolím

V průběhu hry na vás budou čekat různé vedlejší úkoly, jejichž řešení bude záviset jen na vašem pojetí smyslu pro spravedlnost. Například při získávání informací lze využít možnosti dialogu, stejně jako násilnější metody. Vaše rozhodnutí budou potom přímo ovlivňovat další děj hry. Důležitá je i interakce s občany, která ovlivňuje důvěru veřejnosti v RoboCopa.

Potkejte staré známé

Při hraní RoboCop: Rogue City budete procházet ikonickými lokalitami Detroitu a setkáte se i se známými postavami ze světa RoboCopa. Hlas hlavnímu hrdinovy ve hře propůjčil Peter Weller, což je původní filmový představitel RoboCopa.

video

TL-1 LPC

admin
Guru
před 3 týdny
video

Starfield

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Diablo 4

admin
Guru
před 1 měsícem
video

Horizon: Forbidden West

admin
Guru
před 1 měsícem
Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III

1711487855.png
Guru
před 3 týdny